Nyíregyházi Egyházmegye

ifjusagi.iroda@nyirgorkat.hu
4400 Nyíregyháza, Bercsényi utca 7.

Referensi bemutatkozás

Kocsis Dániel

Ifjúsági referens

Nyíregyházi Egyházmegye
Kocsis Dánielnek hívnak és a Nyíregyházi Egyházmegyében teljesítek papi szolgálatot. Egész életemben nagyon közel álltam a Jóisten Egyházához, mivel egy kilencgyermekes papcsaládban nevelkedtem. Iskolai éveimet is mindig katolikus intézményekben töltöttem és fiatal papként is gyakorlatilag minden napot fiatalok között töltök. Mint az Egyházmegye ifjúsági megbízottja nagyon hálás vagyok azon paptestvéreknek és civil munkatársaknak, akik gyakorlatilag mindig, mindenben a segítségemre vannak.
9

Az irodáról

A mi csapatunk azért különleges, mert egy nagyon sokszínű megyében kell dolgoznunk, ahol minden településen más és más szociális, kulturális, anyagi és minden egyéb helyzetben élőkkel foglalkozva azt tapasztaljuk, hogy az a sok kicsi, amit mindenki egyénileg hoz magával, egy egésszé áll össze a Jóisten kegyelméből.

A legfontosabb eseményünk a negyedévenként megrendezett Ifjúsági Imaest, amelyre egész egyházmegyénkből érkeznek fiatalok. Ezen kívül igyekszünk minden, a Görögkatolikus Metropólia és az MKPK által megszervezett eseményen jelen lenni.

Elérhetőségeink

ifjusagi.iroda@nyirgorkat.hu

Az iroda eseményei

Nem található esemény.

Legfrissebb híreink

Ifjúsági Programok 2024

Összegyűjtöttük nektek a 2024-es országos ifjúsági programokat: EseményDátumHelyszínNagymarosi Ifjúsági Találkozó2024. május 25.NagymarosMIT - Máriagyűdi Ifjúsági Találkozó2024. július 4-7.MáriagyűdEgerszalóki Ifjúsági Találkozó és Lelkigyakorlat2024. július...

További ifjúsági irodák

Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye

Veszprémi Főegyházmegye

Győri Egyházmegye

Pannonhalmi Területi Apátság

Szombathelyi Egyházmegye

Kaposvári Egyházmegye

Pécsi Egyházmegye

Székesfehérvári Egyházmegye

Esztergom-Budapesti Főegyházmegye

Váci Egyházmegye

Kaolcsa-Kecskeméti Főegyházmegye

Szeged-Csanádi Egyházmegye

Egri Főegyházmegye