Közösség

Hisszük, hogy az ember alapszükséglete a közösséghez tartozás. Isten is egyházának közösségébe hív bennünket, ezért egy keresztény közösséghez tartozás sokszorosan nagy ajándéka lehet az életünknek. Valójában egy lehetőség, amivel kár lenne nem élni. Hisz, ki ne szeretné magát egy támogató, megtartó közegben, biztonságban tudni, ahol különöböző programokon vehet részt, barátokra lelhet, önmaga lehet és hitében erősödhet?

A katolikus egyházon belül számtalan ifjúsági közösség van, melyek örömmel várják az érdeklődő fiatalokat. Egyszerre akár több közösséghez is tartozhatunk, hisz mind más és más, ez a döntés csak rajtunk áll. Javasoljuk, hogy olyan közösséget válassz, ahol a közös tanúságtétel, liturgikus ünneplés és szolgálat is meghatározó része az összejöveteleknek, legyen az plébániai, szerzetesi, ifjúsági- vagy lelkiségi mozgalmi háttérrel bíró közösség.

Ha megfogalmazódott Benned a vágy, vedd fel a kapcsolatot egyházmegyéd ifjúsági irodájával vagy keress a kozossegek.hu oldalon.

https://kozossegek.hu

Következő programok

Friss híreink

Kiegészítő információk az IVT jelentkezéshez

Kiegészítő információk az IVT jelentkezéshez

A jelentkezéshez kapcsolódóan itt találsz néhány fontos kiegészítő információt pl. az egyházmegyei IVT-felelősök elérhetőségéről, az általunk javasolt előtalálkozókról, valamint a főtalálkozón választható díjcsomagokról. Egyházmegyei IVT-felelősök EgyházmegyeFelelős...