Szeged-Csanádi Egyházmegye

Bemutatkozások

Serfőző Levente

Ifjúsági referens

Szeged-Csanádi Egyházmegye
Nagyváradon születtem 1978-ban, majd gyermekkoromban családunk Gyulára költözött, ahol az általános iskola elvégzése után a Karácsonyi János Katolikus Gimnáziumban leérettségiztem, majd 1996-ban jelentkeztem a szegedi Szemináriumba. 2002-ben szenteltek pappá a szegedi Dómban. Káplánként Kisteleken, plébánosként Ruzsán és Szentesen szolgáltam. Néhány év tanulmányi szabadság után lettem ifjúsági, egyetemi lelkész és kateketikai referens.
9
8
Tóth Imre

Munkatárs

Szeged-Csanádi Egyházmegye
Tóth Imre

Munkatárs

Szeged-Csanádi Egyházmegye
Losonczi Gréta

Munkatárs

Szeged-Csanádi Egyházmegye
Szegeden születtem és azóta itt is élek. A Karolina Gimnáziumban érettségiztem, most pedig másodéves hittanár-nevelőtanár hallgató vagyok a Gál Ferenc Egyetemen. Évek óta önkénteskedek, amit mindig szívvel-lélekkel teszek. 10 éve cserkész vagyok és azon belül is vezető. Ennek köszönhetően sikerült kipróbálnom magamat a fiatalokkal való együttműködésben, és a nekik való programszervezésben. Mindemellett két éve az egyházmegyei ifjúsági táborban is önkéntes vagyok. "Igyekezzetek a világot egy kicsit jobb állapotban magatok mögött hagyni, mint ahogy találtátok!" ez az idézet az, ami motivál engem a mindennapokban. Minden apró napi jócselekedettel érzem, hogy hozzá raktam ahhoz, hogy valakinek/valaminek jobb legyen.
9

Az irodáról

Irodánk 2013. szeptemberétől irányítja és szervezi a pasztorális feladatok ellátását a 13-18 éves fiatalok korosztályában. Az iroda vezetője Dr. Serfőző Levente ifjúsági referens és püspöki oktatási helynök. Az irodában 2 főállású munkatárs látja el a pasztorális feladatokat. A célunk, hogy a fiataloknak, akiket ebben a korban igen nehéz megszólítani, megmutassuk, hogy mennyire fontos a közösség formáló ereje és megpróbáljuk közelebb vezetni őket az Teremtő Atya szeretetéhez. Ezzel egyidőben a munkatársak egyfajta munkaközösségként működnek együtt az egyházmegye hitoktatóival is. Emellett fontos az önkéntes fiatalok gondozása is, mert az Ő segítségükkel tudjuk megvalósítani a nagyobb létszámú programjainkat. Fő programelemeink a Tesz-Vesz Tavasz önkéntes programunk, az Egyházmegyei Ifjúsági Nyári Táborunk, a Szent Gellért Egyházmegyei Ifjúsági Találkozó, BIT (Békés Megyei Ifjúsági Találkozó) és a Körzeti Ifjúsági Találkozók. Továbbá időszakos programokat is szervez az iroda, amelyek igyekeznek a fiatalok korosztályának vallásos érdeklődési körének  is megfelelni, ilyen programunk az AdventFeszt, a lelkigyakorlatok, és a Vitorla Ifjúsági csoportvezetőképzés.

Az iroda eseményei

Nem található esemény.

Legfrissebb híreink

Ifjúsági Programok 2024

Összegyűjtöttük nektek a 2024-es országos ifjúsági programokat: EseményDátumHelyszínNagymarosi Ifjúsági Találkozó2024. május 25.NagymarosMIT - Máriagyűdi Ifjúsági Találkozó2024. július 4-7.MáriagyűdEgerszalóki Ifjúsági Találkozó és Lelkigyakorlat2024. július...

További ifjúsági irodák

Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye

Veszprémi Főegyházmegye

Győri Egyházmegye

Pannonhalmi Területi Apátság

Szombathelyi Egyházmegye

Kaposvári Egyházmegye

Pécsi Egyházmegye

Székesfehérvári Egyházmegye

Esztergom-Budapesti Főegyházmegye

Váci Egyházmegye

Kaolcsa-Kecskeméti Főegyházmegye

Szeged-Csanádi Egyházmegye

Egri Főegyházmegye