Utazz a KIM-mel az év végi taizéi találkozóra!

A legtöbb embert megmozgató út a “Bizalom Zarándokútja a Földön” egyes állomásaihoz vezet, mely Európa valamely nagyvárosában – 2022-ben a mecklenburg-előpomerániai Rostockban – kerül megrendezésre.

Időpontja: 2022. december 28. (szerda) – 2023. január 1. (vasárnap).

A találkozóra a magyar résztvevők számára a Katolikus Ifjúsági Mozgalom (KIM) közös kiutazást szervez.

Az utazással és jelentkezéssel kapcsolatos további információkat IDE KATTINTVA találsz.

A találkozó programjáról részletesebben a Taizé közösség honlapján olvashatsz.

A Katolikus Ifjúsági Mozgalom kiemelten fontosnak tartja, hogy – más hazai tevékenységein túl – megkönnyítse a hazai fiatalok eljutását a népszerű nemzetközi ifjúsági rendezvényekre. Ezért vállalták, hogy minden évben közös buszos utakat szerveznek a Taizéi Közösség Találkozói iránt érdeklődők számára is. Honlapukkal igyekeznek megkönnyíteni az információáramlást a közösen utazók számára, valamint segítséget kívánnak nyújtani abban is, hogy a Taizéi Közösség iránt érdeklődők egy helyen összegyűjtve találhassanak meg minden szükséges információt az utazásszervezéstől kezdve a hazaérkezésig.


Következő programok

Friss híreink

Kiegészítő információk az IVT jelentkezéshez

Kiegészítő információk az IVT jelentkezéshez

A jelentkezéshez kapcsolódóan itt találsz néhány fontos kiegészítő információt pl. az egyházmegyei IVT-felelősök elérhetőségéről, az általunk javasolt előtalálkozókról, valamint a főtalálkozón választható díjcsomagokról. Egyházmegyei IVT-felelősök EgyházmegyeFelelős...