Utazz a KIM-mel az év végi taizéi találkozóra!

A legtöbb embert megmozgató út a “Bizalom Zarándokútja a Földön” egyes állomásaihoz vezet, mely Európa valamely nagyvárosában – 2022-ben a mecklenburg-előpomerániai Rostockban – kerül megrendezésre.

Időpontja: 2022. december 28. (szerda) – 2023. január 1. (vasárnap).

A találkozóra a magyar résztvevők számára a Katolikus Ifjúsági Mozgalom (KIM) közös kiutazást szervez.

Az utazással és jelentkezéssel kapcsolatos további információkat IDE KATTINTVA találsz.

A találkozó programjáról részletesebben a Taizé közösség honlapján olvashatsz.

A Katolikus Ifjúsági Mozgalom kiemelten fontosnak tartja, hogy – más hazai tevékenységein túl – megkönnyítse a hazai fiatalok eljutását a népszerű nemzetközi ifjúsági rendezvényekre. Ezért vállalták, hogy minden évben közös buszos utakat szerveznek a Taizéi Közösség Találkozói iránt érdeklődők számára is. Honlapukkal igyekeznek megkönnyíteni az információáramlást a közösen utazók számára, valamint segítséget kívánnak nyújtani abban is, hogy a Taizéi Közösség iránt érdeklődők egy helyen összegyűjtve találhassanak meg minden szükséges információt az utazásszervezéstől kezdve a hazaérkezésig.


Következő programok

Friss híreink

Közösségek szentségimádása a Szent István-bazilikában

Közösségek szentségimádása a Szent István-bazilikában

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus tapasztalatai nyomán, november 19-én újra várjuk a híveket, a katolikus egyházi közösségek és lelkiségi mozgalmak tagjait közösségi szentségimádásra a Szent István-bazilikába. Az esemény a La mia Fonte énekkar és más...