Fiatalok jelentkezését várja a KözösPont fesztiválmisszió csapata

A KözösPont misszió egy keresztény fiatalokból álló, évente újraszerveződő csapat, akik a fesztiválok közegében mindenkinek lehetőséget adnak arra, hogy begyakorolt szövegek végighallgatása nélkül, kötetlenül, személyesen beszélgethessenek hitről, kereszténységről, az életről vagy bármi másról.

A KözösPont a katolikus, református, evangélikus egyházak közös összefogása nyomán már 2000 óta jelen van a nagyobb hazai könnyűzenei fesztiválok civil terében.

JELENTKEZÉSI TUDNIVALÓK

AJÁNLÁS

Amennyiben először jelentkezel KözösPontozni, a kérdések kitöltése mellett felekezettől függetlenül arra is megkérünk, hogy szerezz be plébánosodtól/lelkészedtől/lelkivezetődtől egy ajánlást, és küldd el szkennelve a kozospontsator@gmail.com címre, február végéig.

FELVÉTELI BESZÉLGETÉS
A jelentkezést követően várunk majd egy rövid felvételi beszélgetésre márciusban Budapesten, amiről a megfelelő kérdésnél még bővebben is olvashatsz.

FESZTIVÁLOK & RÉSZVÉTEL
A sikeres felvételt követően a szolgálatot három csoportos felkészítő képzés előzi meg. Kérjük ezt már a jelentkezésnél is vedd figyelembe, mert fontos mindegyik alkalmon a részvételed – így akkor jelentkezz, ha jók lesznek neked ezek az időpontok.
Az első (közös) képzés: 2023. március 17-19. (péntek kora estétől vasárnap délig)
– A második képzések fesztiválonként lesznek – ezek pontos időpontjáról a felvételin tájékoztatunk
– A harmadik képzés közvetlenül a fesztiválhoz kapcsolódva, az azt megelőző napokban zajlik, melynek kezdeti időpontja azonos az adott fesztivál várható leutazási időpontjával. Így a harmadik képzéssel egybekötve a fesztiválok a következő idősávot foglalják el a naptárunkban:
EFOTT fesztivál: 2023. július 10-16.
Ördögkatlan fesztivál: 2023. július 30 – augusztus 6.
STRAND fesztivál: 2023. augusztus 21-26.

Szintén a részvétel feltétele a képzési hozzájárulás befizetése. Az egész évadra (3 képzés, 1 fesztivál, teljes ellátás, szállás, étkezés) összesen 10.000 Ft hozzájárulást kérünk. Ebből 5000 Ft-ot az 1., és 5000 Ft-ot a 3. képzésen kérünk, hogy fizess be. Természetesen, ha pénzügyi nehézségekkel küzdesz, esetleg más ütemben tudod befizetni az összeget, ez ne tartson vissza a jelentkezéstől! Írj nekünk az alább jelzett elérhetőségen és segítünk. 

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: FEBRUÁR 28-IG IDE KATTINTVA!

ELÉRHETŐSÉGEK

E-mail: kozospontsator@gmail.com

Telefonszám: +36 30 475 2406

Honlap: http://www.kozospont.com/ 

Facebook: https://www.facebook.com/kozospont

Beszámoló: https://vimeo.com/177937684 

Következő programok

Friss híreink

Ifjúsági Programok 2024

Összegyűjtöttük nektek a 2024-es országos ifjúsági programokat: EseményDátumHelyszínNagymarosi Ifjúsági Találkozó2024. május 25.NagymarosMIT - Máriagyűdi Ifjúsági Találkozó2024. július 4-7.MáriagyűdEgerszalóki Ifjúsági Találkozó és Lelkigyakorlat2024. július...