MÉDIATÁBOR KÖZÉPISKOLÁSOKNAK

Keszthely Fő tér 10., Keszthely, Zala

Ha te is hiszel abban, amiben mi, hogy jobbá tehetjük a világot a média segítségével, akkor ehhez eszközökre lesz szükséged ahhoz, hogy bárkitől megkérdezhesd, amit szeretnél, hogy odafigyeljenek arra, amit mondasz, hogy másoknak is megmutathasd, amit fontosnak tartasz, és ezt mind játszva tanuld meg.

Ezért szervez médiatábort az Újhullám média a Mária Rádió ifjúsági csatornája 14-18 éveseknek Keszthelyen augusztus 21-26 között.

FORRÁSPONT – FIATALOK JÉZUSSAL

BOK Sportcsarnok Dózsa György út 1., Budapest

Mi a Forráspont? Találkozási lehetőség egymással és Jézussal, aki velünk maradt az Oltáriszentségben.

Egyetemisták Országos Zarándoklata

Mátraverebély-Szentkút

Az országos katolikus egyetemi lelkészi referatúra 2022. szeptember 24-25. között zarándoklatot szervez egyetemisták számára Mátraverebély-Szentkútra, amelyre szeretettel várja az ország valamennyi felsőoktatási intézményében tanuló egyetemi hallgatóját, az egyetemi lelkészségek közösségeinek tagjait, vezetőit és szolgálattevőit.

Imaest a tiszta szerelemért

Káposztásmegyeri Szentháromság Templom Nádasdy Kálmán u. 2-4., Budapest, Magyarország

Idén 14. alkalommal kerül megrendezésre 2022. október 15-én, szombaton a "Tiszta szerelem! Lehetséges?" országos imaest.

Taizéi találkozó Pannonhalmán

Pannonhalmi Főapátság Vár 1., Pannonhalma

Ifjúsági találkozóra várják Pannonhalmára az Észak-Dunántúli régió keresztény fiataljait. A találkozón itt lesz a franciaországi taizéi közösség vezetője, Alois testvér több fiatal szerzetestársával együtt.

41. Máriagyűdi Ifjúsági Találkozó

Zene, fiatalok, közösség, műhelyek, játék, szentmise, dicsőítés, elcsendesedés, természet és még annyi más vár Téged Máriagyűdön!

BoscoFeszt

Gyere, és vegyél részt idén Te is a BoscoFeszten! Tölts el egy hetet a szaléziakkal és a szalézi fiatalokkal a zene, a tánc a vidámság hangulatában, Péliföldszentkereszten!