Stég Szalézi TóFesztivál

Eseményünkre szeretettel várunk, ha betöltötted a 18-at és nem múltál el 35, akár ismered a szaléziakat, tagja vagy/tagja voltál bármilyen közösségnek, csoportnak, akár csak szeretnéd megismerni őket, és részese lenni egy szuper hétvégének!

Kilátó

Keresztény Gólyatábor

KAZETTA – Katolikus Zenei Tábor

A tábor célja, hogy a magyar katolikus könnyűzene („gitáros énekek”) művelőinek lehetőséget és motivációt adjon a szakmai fejlődésre.

FERENCES IFJÚSÁGI ZARÁNDOKLAT

A ferencesek szervezésében indulunk zarándokútra Esztergomból Mátraverebély-Szentkútra. Elmélyült, ugyanakkor vidám programunkra szeretettel hívunk és várunk minden fiatalt 2023. augusztus 14. és augusztus 20. között.

Országos Egyetemista Zarándoklat

Az országos katolikus egyetemi lelkészi referatúra 2023. szeptember 23-24. között zarándoklatot szervez egyetemisták számára Mátraverebély-Szentkútra, amelyre szeretettel várja az ország valamennyi felsőoktatási intézményében tanuló egyetemi hallgatóját, az egyetemi lelkészségek közösségeinek tagjait, vezetőit és szolgálattevőit.

72 óra kompromisszum nélkül 2023

Országszerte , Magyarország

Háromnapos önkéntes ifjúsági akció! Mutasd meg, mire vagy képes, és éld át, hogy valóban több vagy, ha adsz!

A bizalom zarándokútja – európai taizéi találkozó Ljubjana

Ljubljana Ljubljana, Szlovénia

Minden év végén öt napra több ezer fiatal különböző országokból és felekezetekből összegyűlik egy európai nagyvárosban, hogy imádkozzanak és osztozzanak a helyi emberek és egyházi közösségek életében.

Madrid, Wroclaw, Torino és Rostock után a 46. Európai Találkozóra 2023. december 28. csütörtöktől 2024. január 1. hétfőig Ljubljanában kerül sor.

Tedd meg az első lépést!

Manapság sokszor hallunk a hivatások kevés számáról Egyházunkban és szeretnénk is tenni valamit, mégis legtöbbször tehetetlennek érezzük magunkat.
A cselekvés lehetőségét szeretnénk most felkínálni és meghívni minden kedves Testvért erre a zarándoklatra, ahol imádságban, egyéni és közös felajánlással hordozhatjuk szándékainkat és tehetünk valamit Egyházunk meglévő és leendő hivatásaiért.